เราใช้คุกกี้และเทคโนโลยีอื่น ๆ บนเว็บไซต์นี้ เพื่อปรับปรุงประสบการณ์การใช้งานของคุณ
การคลิกลิงก์ใด ๆ ในหน้านี้แสดงว่าคุณยินยอมในส่วนของ นโยบายความเป็นส่วนตัว และ นโยบายคุกกี้ ของเรา
ตกลง ฉันยินยอม เรียนรู้เพิ่มเติม

Dinner Recipes Easy Family Night Dinner Ideas ภาพหน้าจอ

เกี่ยวกับ Dinner Recipes Easy Family Night Dinner Ideas

More Dinner Recipe with simple step-Night tiffons,Simple and healthy Dinner food

In our Arima apps presents a new cooking app which everyone love to eat,nothing but a easy dinner recipes (இரவு உணவு வகைகள்)

More recipes with simple steps which induces you to prefer this dinner food(இரவு உணவு) frequently.Simple dinner recipe is very useful for cooking learners.

Tasty dinner cooking Tips(டின்னர் சமையல் குறிப்பு) comes with full advance feature.everyone like this.

Dinner idli/dosai recipes(டின்னர் இட்லி/தோசை வகைகள்),dinner upma recipe(டின்னர் உப்புமா உணவு வகைகள்) all are available in this single app.

-onion uthappam (வெங்காய ஊத்தப்பம்) ஆனியன் உத்தப்பம்

-Samaba rava upma சம்பா ரவை உப்புமா

-Carrot idli கேரட் இட்லி

-Sweet puttu ஸ்வீட் புட்டு

-Tasty rava idli சுவையான ரவை இட்லி

-Samaba rava kichadi சம்பா ரவை கிச்சடி

-Simple javarisi upma சிம்பிள் ஜவ்வரிசி உப்புமா

-Pesarat Dosai பெசரட் தோசை

-Simple butter Naan சிம்பிள் பட்டர் நாண்

-Mini idli Sambar மினி இட்லி சாம்பார்

-Dal Adai dosai பருப்பு அடை தோசை

-Tasty idli Upma டேஸ்டி இட்லி உப்புமா

-Raagi Semiya Upma ராகி சேமியா உப்புமா

-Chili chappathi ருசியான சில்லி சப்பாத்தி

-Idli Manchurian இட்லி மஞ்சூரியன்

-Aappam வெள்ளை ஆப்பம்

-Riceflour puttu அரிசி மாவு புட்டு

-Rava upma ரவை உப்புமா

-Idiyappam இடியாப்பம்

-Thengai Porana Poori சுவையான தேங்காய் பூரி

Our hosting features are:

More dinner recipes with images

All Recipes In the Tamil Language

Easy to navigate, simple to use

User Friendly Navigation

Add the recipes from your side

New Recipes are added everyday

Share recipes on social media with your friends and family

Download it!Share It and enjoy cooking

มีอะไรใหม่ใน 6.0 เวอร์ชันล่าสุด

Last updated on Mar 6, 2019

Minor bug fixes and improvements. Install or update to the newest version to check it out!

กำลังโหลดการแปล...

ข้อมูล แอป เพิ่มเติม

เวอร์ชันล่าสุด

ส่งคำขออัปเดต Dinner Recipes Easy Family Night Dinner Ideas 6.0

อัปโหลดโดย

Taithanh Nguyen

ต้องใช้ Android

Android 4.1+

แสดงเพิ่มเติม
ภาษา
สมัครสมาชิก APKPure
เป็นคนแรกที่เข้าถึงการเปิดตัวข่าวและคำแนะนำเกี่ยวกับเกมและแอพ Android ที่ดีที่สุด
ไม่เป็นไรขอบคุณ
ลงชื่อ
สมัครสมาชิกสำเร็จ!
ตอนนี้คุณสมัครเป็นสมาชิก APKPure
สมัครสมาชิก APKPure
เป็นคนแรกที่เข้าถึงการเปิดตัวข่าวและคำแนะนำเกี่ยวกับเกมและแอพ Android ที่ดีที่สุด
ไม่เป็นไรขอบคุณ
ลงชื่อ
ความสำเร็จ!
ตอนนี้คุณสมัครรับจดหมายข่าวของเรา